Heb jij een e-commerce bedrijf en moet jij regelmatig producten opsturen naar klanten? Dan is het heel belangrijk dat jij dit op de juiste manier doet. Klanten willen namelijk geen kapotte producten ontvangen en dat is natuurlijk logisch. Klanten die kapotte producten ontvangen gaan klagen en schrijven vaak een slechte review. Dit is heel slecht voor jouw bedrijf en de kans is groot dat jouw naamsbekendheid omlaag gaat. Je kunt op deze manier veel klanten verliezen en natuurlijk ook een daling zien in jouw omzet. Het is dus van groot belang dat de producten geen schade oplopen tijdens het bezorgen. Dit betekent dat je de producten op de juiste manier moet inpakken, zodat ze ook geen schade kunnen oplopen. Voor het goed inpakken van producten heb je ook een goede kartonnen doos nodig, maar hoe kun je deze het beste kopen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een kartonnen doos?

Als je een kartonnen doos wilt kopen voor het inpakken van producten, is het belangrijk om te kijken naar de verschillen. Je hebt een hoop verschillende soorten kartonnen dozen en deze verschillen veel van elkaar. Het is ten eerste van groot belang dat je kiest voor een duurzaam kartonsoort. Daarnaast moet je kijken naar het formaat van de kartonnen doos, zodat je zeker weet dat het product in de doos past. Het product moet goed in de doos passen, zodat deze geen schade kan krijgen. Een te grote doos kan al snel zorgen voor schade en dit komt door de speling die het product heeft in een te grote doos. Een te kleine doos kan er zelfs voor zorgen dat het product uit de doos valt. Hierbij kan het ook handig zijn om te kijken naar opvullingsmateriaal, zodat de producten minder speling hebben.

Verzenddoos kopen op het internet

Je kunt verzenddoos kopen eenvoudig op het internet doen, maar je moet hiervoor wel een betrouwbare aanbieder uitkiezen. Een betrouwbare aanbieder heeft namelijk kartonnen dozen met een hoge kwaliteit en dat is wat je wilt. Je kunt hier vaak ook doosjes kopen in grote hoeveelheden en hier staat vaak een hoge korting op. Ook zijn er verschillende soorten verzenddozen en ligt het ook echt aan het product dat je wilt versturen, zo weet je zeker dat alles op de juiste manier verstuurd wordt.

 

Geef een reactie