Een nieuwe uitdaging is altijd leuk. En soms zoek je die ergens in waarvan je weet dat het je wat gaat opleveren. Je hoeft niet heel groot te beginnen. Je kan bijvoorbeeld beetje klein beginnen zonder heel veel kosten te maken. Denk bijvoorbeeld aan jouw eigen webshop beginnen. Denk bijvoorbeeld aan je eigen webshop voor kleding maar dat je begint op Vinted. Ideaal natuurlijk. Want je hebt hier al geen kosten van een website en je kan gemakkelijk kleding verkopen en er komen verder geen kosten bij kijken. Maar dan moet je natuurlijk wel voorbereidt zijn wanneer je items hebt verkocht en je die moet verzenden.

 

Altijd goed verzenden, want je wilt wel dat het goed en heel aankomt

Laten we even gaan kijken naar het juist verzenden van items. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste verzend doos gebruikt wanneer je iets gaat verzenden. Wanneer je het goed wilt aanpakken moet je het natuurlijk zo doen dat het netjes verpakt is. Want dan krijg je uiteraard goede reviews en zullen mensen alleen maar meer bij je kopen. Denk bijvoorbeeld aan het versturen in een vouwdoos. Zo heb je altijd een nette doos die je kan verzenden met de items erin die gekocht zijn. Maar je hebt ook altijd nog andere verzendopties natuurlijk. Of in ieder geval inpak opties. Want is iets klein en past het door de brievenbus dan kan je altijd nog een brievenbus doosjes pakken of een luchtkussen envelop. Want dat is dan natuurlijk makkelijker en netter dan wanneer je iets in een grote vouwdoos verzend.

 

Iets kleins en persoonlijks erbij, daar win jij zieltjes mee

Het is ook altijd leuk als je iets kleins en persoonlijks erbij doet. Denk bijvoorbeeld al aan een handgeschreven kaartje. Dat doet de koper en ontvanger veel goed. Dan voelt het alsof je ook echt de moeite hebt genomen om het in te pakken en het te versturen. Het is iets kleins, maar het zorgt wel voor leuke reacties als ze het open maken. Of ze nu maar 1 item kopen of 2 items. Het is altijd fijn wanneer je als ontvanger merkt dat er moeite is gedaan om jouw pakketje zo goed en mooi mogelijk te verpakken zodat het ook nog eens mooi aankomt.

En met deze kleine moeite kan jij al heel gemakkelijk een eigen webshop beginnen. Zonder enige kosten een account op Vinted aanmaken, zorgen dat je de pakketjes altijd netjes verpakt en dan is er niets aan de hand en kan jij jouw items gemakkelijk online verkopen.

Geef een reactie